Brød og kager

Chokoladeboller

Her får du opskriften på 16 store lækre chokoladeboller

Ingredienser:

  • 3 dl lun mælk
  • 50 g gær
  • 2 æg
  • 100 g smør (smeltet)
  • 1tsk. salt
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 100 g hakket chokolade
  • 1 æg til at pensle med

Fremgangsmåde:

  • Opløs gæren i den lune mælk.
  • Tilsæt æg, salt, sukker og smeltet smør
  • Ælt dejen godt igennem og vend til sidst den hakkede chokolade i dejen.
  • Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
  • Form dejen til 16 boller og lad dem efterhæve på bagepladen i yderligere 30 minutter.
  • Pensl bollerne og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter. Til de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *