
Romkugler
Ingredienser:
- 600 g chokoladekage
- 5-6 spsk hindbærmarmelade
- 1/2 dl mandelmel
- 5 spsk god kakao
- Romessens (Prøv dig frem. Ca. 4-5 tsk.)
- 200 g mørk chokolade og krymmel/kokosmel. Til at dyppe og rulle kuglerne i.
Fremgangsmåde:
- Hak chokoladekagen til smulder. Brug evt. en foodprocessor
- Tilsæt marmelade. Tilsæt lidt af gangen og smag til.
- Tilsæt mandlemel, kakao og romessens. Smag igen så du får den romstyrke du foretrækker.
- Form massen til en fast masse og lad den stå i køleskabet i en times tid.
- Form nu massen til kugler. Du bestemmer selv, om de skal være store som bagerens eller om det skal være små hapsere.
- Dyp kuglerne i chokolade og tril kuglerne i krymmel eller kokosmel
- Lad dem hvile på køl et par timer inden servering.

Forrige
Avokado forret
Du vil muligvis også synes om

Kanelsnegle
september 18, 2019
Pølsehorn
september 26, 2019