Brød og kager,  Opskrifter

Romkugler

Ingredienser:

  • 600 g chokoladekage
  • 5-6 spsk hindbærmarmelade
  • 1/2 dl mandelmel
  • 5 spsk god kakao
  • Romessens (Prøv dig frem. Ca. 4-5 tsk.)
  • 200 g mørk chokolade og krymmel/kokosmel. Til at dyppe og rulle kuglerne i.

Fremgangsmåde:

  • Hak chokoladekagen til smulder. Brug evt. en foodprocessor
  • Tilsæt marmelade. Tilsæt lidt af gangen og smag til.
  • Tilsæt mandlemel, kakao og romessens. Smag igen så du får den romstyrke du foretrækker.
  • Form massen til en fast masse og lad den stå i køleskabet i en times tid.
  • Form nu massen til kugler. Du bestemmer selv, om de skal være store som bagerens eller om det skal være små hapsere.
  • Dyp kuglerne i chokolade og tril kuglerne i krymmel eller kokosmel
  • Lad dem hvile på køl et par timer inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *