Livsstil

Marts planer

Endelig forår! Jeg holder af alle fire årstider og jeg finder glæde i dem alle. Her er forår bestemt ikke en undtagelse. Lyset vender tilbage, dagene bliver længere og fuglene kvidrer i haven. Vintergætter og erantisser er piblet frem og det er fuldstændig umuligt ikke at blive i skønt forårshumør.

Jeg har forskellige hyggelige planer for marts måned….

  • Havemøblerne skal frem og hynderne skal ud på den overdækkede terrasse så eftermiddagskaffen kan drikkes i solen, nok under et tæppe eller to .
  • Jeg skal planlægge hvilke grøntsager og krydderurter vi skal have i køkkenhaven i år.
  • Der skal skabes forårsstemning på terrassen og ved hoveddøren med fine forårsblomster i krukker.
  • Hente grene ind fra haven og nyde foråret indenfor.
  • Gå en tur i skoven og nyde det hvide tæppe af anemoner der pryder skovbunden.
  • Starte på lidt påskerier. Påsken falder jo først i april i år. Så i slutningen af denne måned skal påskepynten frem. Ungerne skal lave gættebrev og vi skal måske også teste en opskrift eller to på påskekage eller påskeæg.
  • Fejre vaffel-dag den 25.marts. Der starter vi dagen med vafler til morgenmad. Det bliver den lidt sundere slags, uden sukker, som bliver serveret med røræg, purløg, lufttørret skinke og frisk frugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *