Aftensmad Frokost

Bulgursalat

En nem og lækker ret, som går godt til rigtig mange ting og som kan varieres i det uendelige. I aften serverer jeg denne salat sammen med fyldte squash.

Ingredienser:

  • 200 g bulgur
  • 1 håndfuld mynte blade
  • 1 håndfuld persille
  • 1/2 squash (du kan også bruge andre grøntsager fx. peberfrugt eller agurk.)
  • 1/2 løg
  • 200 g cherrytomater
  • 2 spsk god olie. fx. olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. en bouillonterning.

Fremgangsmåde:

  • Kog bulguren efter anvisning på pakken. Jeg koger min bulgur med 3 dl bulgur og 6 dl bouillonvand for at give lidt smag. Jeg koger i ca. 12 minutter. Tilsæt evt lidt salt.
  • Lad bulguren køle af.
  • Hak løg og squash og svits det på på panden, i en smule olie, i et par minutter. Kom det i skålen med din bulgur.
  • Hak persille og mynte og halver tomaterne. Rør det i bulguren sammen med en spsk olie. Smag til med salt og evt. peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *