Aftensmad,  Frokost

Karrysuppe med kylling

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 600 g gulerødder
  • Olie til stegning
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1,25 dl hønsebouillon
  • 2 kyllingebryster (stegte og skåret i mindre stykker)
  • 200 g flødeost

Fremgangsmåde:

  • Skær løg og gulerødder i tern
  • Brænd karry af i lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne samt hvidløg deri.Tilsæt gurkemeje og hønsebouillion og lad det simre under låg i ca. 10-15 miinutter, til gulerødderne er møre.
  • Tilsæt flødeosten og blend suppen.
  • Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingen og server suppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *