Brød og kager

Gulerodskage

Uhm… En gulerodskage er altså blandt en af mine favoritter når det kommer til kage. Og især her i efterårets regn og rusk gør det godt med sådan en krydret kage.

Ingredienser:

  • 200 g fint revne gulerødder
  • 2 æg
  • 1 dl rapsolie
  • 2 tsk kanel
  • 1 dl brun farin
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl hvedemel

Flødeost creme:

  • 150 g flødeost. fx. Buko naturel
  • 75 g blødt smør (det er meget vigtigt, at det er blødt)
  • 100 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker

Pisk alle ingredienserne sammen og fordel cremen over den afkølede kage.

Fremgangsmåde:

  • Pisk æg, sukker og brun farin.
  • Tilsæt rapsolie og gulerødder.
  • Bland mel med kanel og bagepulver.
  • Rør det hele sammen og hæld det i en lille springform.
  • Bag ved 180 grader i ca. 25 minutter.
  • Lad kagen køle helt af, før du smør flødeost cremen på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *