Brød og kager,  Opskrifter

Pølsehorn

Disse pølsehorn er bagt med grahamsmel som gør sådan en lille børne-favorit lidt sundere 😉

Ingredienser:

  • 3 dl lun mælk
  • 50 g gær
  • 1 æg
  • 1 tsk fint salt
  • 6 spsk rapsolie
  • 100 g grahamsmel
  • ca. 400 g hvedemel
  • 12 lange pølser, der hver deles i tre stykker
  • 1 æg til at pensle med

Fremgangsmåde:

  • Mælken lunes og gæren opløses deri
  • De øvrige ingredienser tilsættes. Mærk efter når du ælter. Måske skal der mere hvedemel i eller måske skal det hele ikke i. Det varierer alt efter hvilken hvedemel du bruger.
  • Lad dejen hæve i ca. 30 minutter
  • Del dejen i 4 lige store kugler som alle rulles ud og skæres i 8 lige store trekanter. Som pizza-slides 😉
  • Læg et stykke pølse på hver trekant og rul dejen sammen om pølsen.
  • Læg hornet på en bageplade, med bagepapir. Sørg for, at samlingen på hornet ligger nederst. Så bliver de pænest.
  • Lad hornene hæve i yderligere 30 min
  • Brug en bagepensel til at smør æg på troppen af hornene. Så bliver de flotte og gyldne.
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 15. min. Til de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *