Velkommen til Hverdagsfryd.dk

Hvor er det skønt, at du kom forbi!

Jeg hedder Maria, og jeg står bag Hverdagsfryd.dk – en blog om mad, selvforsyning og de små glæder i livet.

Jeg elsker at lave mad helt fra bunden – og gerne af råvarer jeg selv har dyrket eller fundet i naturen. At lave og spise god og ærlig mad er lidt af en hjertesag for mig, og jeg kan faktisk ikke komme på noget, der er mere vigtigt. Kan du?

Livet på landet
Min hverdag foregår sammen med mand og børn et sted ude på landet. Her sker der ikke det store – og det er vel nærmest stort i sig selv. Herude har vi sjældent hæsblæsende travlt, men der er altid noget at lave, og vi går ofte i seng med røde kinder, vind i håret og trætte arme.

At gøre sig umage
Vi prøver at gøre os umage med fundamentet – med hverdagen, maden og livet. At dyrke en gulerod og bage et brød er ikke svært, men det kræver omhu, tid og vilje. Vi gør gerne en ekstra indsats, for hvad skulle man ellers lave?

Alt det gode i livet
Okay, vi laver selvfølgelig andet end at bage brød og dyrke grøntsager … Derfor handler bloggen her også om andet end have og mad – fx om bøger, kultur, rejser, DIY-projekter og en hel masse mere. Faktisk handler den om alt det gode, som gør livet herligt.

Opskrifter og inspiration
Når du kommer forbi Hverdagsfryd, så håber jeg, at du mærker min glæde ved det store i det små. At du vil tage en lille, velfortjent pause fra hverdagen, blive inspireret og måske opdage en ny opskrift. Det er sådan bloggen er tænkt – som en kilde til glæde og inspiration.

Sig hej
Jeg er virkelig glad for, at du kom forbi bloggen, og jeg håber, at du har tid og lyst til at skrive en kommentar i et af kommentarfelterne – så bliver jeg endnu mere glad. Jeg læser dem alle, og jeg svarer altid.

Kærlig hilsen

ude på landet, et sted under himlen


Skal vi samarbejde?

Er du interesseret i et samarbejde med Hverdagsfryd.dk?

Har du en ydelse, et produkt eller andet som du ønsker et samarbejde omkring, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak. Du kan også få tilsendt et mediekit indeholdende de nyeste tal og statistikker for bloggen.

Send mig en mail på maria@hverdagsfryd.dk eller brug kontaktformularen herunder.

Læs mere om annoncering og reklamepolitik her


Kontakt

maria@hverdagsfryd.dk

Hvis du har noget på hjerte, så send mig en mail eller benyt kontaktformularen herunder. Uanset hvilken metode du vælger, svarer jeg hurtigst muligt og senest inden 2 hverdage.


Copyright

Alle billeder og al tekst her på bloggen tilhører mig. I følge loven om ophavsrettighed er det forbudt at bruge mit indhold uden at spørge om lov først.

Enhver overtrædelse vil medføre krav om erstatning og øjeblikkelig fjernelse.

Ønsker du at bruge noget af mit indhold, så send mig en mail på mariaskytte@gmail.com – så finder vi en løsning.


Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem