Annoncering og reklamepolitik

Fordi ingen kan arbejde gratis altid
Her på bloggen benytter jeg mig af forskellige former for reklamesamarbejde. Det gør jeg, fordi det giver mig en indtægt, så jeg kan blive ved med at lave godt og gennemarbejdet indhold til bloggen.

Specielt udvalgt indhold
Jeg bruger mest bannerannoncer, som jeg selv vælger ud og tilpasser til bloggen, så de indgår så naturligt som muligt i det øvrige indhold, men af og til eksperimenterer jeg også med mere automatiserede reklamefunktioner. Jeg bestræber mig på at være omhyggelig med udvælgelsen, så du ikke (alt for ofte!) støder på underlige tilbud og blinkende budskaber fuldstændig uden relevans for dig.

Giv lyd
Hvis du alligevel oplever generende reklameindhold på bloggen, så giv mig endelig et praj. Det skal jo helst være en god oplevelse at læse med på bloggen.

Sponsoreret indhold
Af og til indgår jeg aftaler med virksomheder om sponserede indlæg. Sådanne indlæg vil altid være tydeligt markerede som sponsoreret indhold. Jeg udvælger nøje, hvem jeg samarbejder med, og du kan derfor altid stole på, at mine anbefalinger kommer fra et ærligt hjerte. Min troværdighed og integritet og mine læseres tillid er mere værd for mig, end noget beløb et firma vil betale mig.

Skal vi samarbejde?
Har du en ydelse, et produkt eller andet som du ønsker et samarbejde omkring, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak. Du kan også få tilsendt et mediekit indeholdende de nyeste tal og statistikker for bloggen.

Kontakt mig her

Gem

Gem